Liber Winter Event
Foto 1: Liber Winter Event v UKM
23. Februar 2024

26. in 27. novembra 2024 bo Univerzitetna knjižnica Maribor v sodelovanju s Centralno tehniško knjižnico Univerze v Ljubljani v Mariboru gostila LIBER Winter Event. Ta dvodnevni dogodek se že tretje leto odvija v živo v eni izmed knjižnic članic LIBER in združuje člane ter njihove projektne partnerje za razprave o različnih temah, pomembnih za skupnost raziskovalnih knjižnic. 

LIBER Winter Event nudi delavnice in interaktivna srečanja, ki članom LIBER omogočajo, da si sami oblikujejo dnevni red in se osredotočijo na teme, ki so najbolj relevantne za njihovo delo.

Dan pred glavnim dogodkom, 25. novembra 2024, bo v soorganizaciji Univerzitetne knjižnice Maribor in Zveze bibliotekarskih društev Slovenije (Sekcija za specialne knjižnice in Sekcija za visokošolske knjižice), v Mariboru, organiziran nacionalni dogodek za vso zainteresirano javnost. Prisluhnili boste lahko tako domačim kot gostujočim predavateljem ter nagovoru predstavnikov LIBER, ki bodo naslovili aktualne teme.

Rezervirajte si datume od 25. do 27. novembra in se nam pridružite! Veselimo se, da vas bomo lahko pozdravili v Mariboru, kjer boste doživeli bogato in nepozabno izkušnjo.

Lokacija: Univerza v Mariboru

Registracija se odpre v mesecu oktobru.